Servicii Hoteliere – Hotel Caraiman Busteni

Servicii masa: “Restaurantul Rustic” cu specific traditional romanesc de 120 locuri si terasa de vara – 250 locuri – asigura cele mai variate preferinte ale bucatariei nationale.

La sfarsitul anului 2010 s-a deschis cel de-al doilea restaurant “Rustic II”, cu o capacitate de 150 persoane cu preparate traditionale romanesti care va invita sa va petreceti weekend-urile in compania formatiilor live de muzica lautareasca si usoara intr-un ambient deosebit, acesta deservind si ca sala pentru nunti, botezuri, banchete, baluri, petreceri private etc.

Alte facilitati: pastrarea obiectelor de valoare, spalatorie-curatatorie, bar de zi, terase de vara, sala de conferinte si intalnire pentru 100 participanti, acces la internet, birou de informatii, parcare pentru 40 locuri.

De asemenea, oferim servicii pentru seminarii, conferinte, etc. Avem chiar spatiul perfect pentru a gazduii nunta perfecta, banchete scolare si pentru a sarbatorii zile de nastere, botezuri etc. Echipamentul nostru tehnic este mai mult decat adecvat.